Service.

service

Onze service, ons erewoord.

We nemen de service bij VB Cloud Solutions héél ernstig. We zien onszelf als een bouwsteen voor onze klanten. Een steen waarop je kan steunen én waarop je verder kan bouwen. We wensen enkel top-kwaliteit te leveren en willen daarvoor ‘over and beyond’ gaan. We zijn constant opzoek naar vernieuwing, naar nieuwe leveranciers om de beste service te garanderen. Wat we niet vinden bij onze leveranciers bekijken we in-house. Zo garanderen we top producten met de beste service.

Met het VB team kunnen we zeker stellen: You will never walk alone!

services

Ons engagement

We verbinden ons ertoe een brug te vormen tussen de ‘digital disruptive world’ en de ondernemers in de straat. Technologie evolueert pijlsnel, en bijblijven is de optie. Daarom is een sterke IT-partner cruciaal. Zo wordt er bijgestuurd waar nodig op basis van de wensen van uw onderneming. Wij scholen ons constant bij om wél bij te blijven zodat u kan doen waar u goed in bent. Ondernemen.

Ons engagement is goud waard, we willen ondernemen met passie en pit. De beste service verlenen en groeien, tot de service provider van morgen. En dat kan enkel met waarden en normen die duidelijk afgebakend zijn.

Wij gaan verder,
waar anderen stoppen

Omdat we ervan overtuigd zijn dat ondernemers evolueren, volgen we onze klanten op. Uw persoonlijke account manager contacteert u na 3 maanden om te bekijken of er nog wijzigingen nodig zijn. Daarna contacteren we u na elk contractjaar om de evolutie te bekijken, en eventueel onze services bij te stellen. We houden u ook op de hoogte van die nieuwste technologieën via nieuwsbrieven (indien u hiermee akkoord gaat). Zo blijft u gratis en voorniets bij met het laatste nieuws. Uiteraard kan u ook steeds terecht bij onze support diensten via zowel mail als telefoon.

Niet teveel tralala,
wel meetbare resultaten

We zijn naast verkopers in hart en nieren ook zelf één voor één zelfstandigen. We weten wat ons raakt in het dagelijkse leven. We weten wat de vaste kosten zijn. We weten ook hoeveel belastingen we moeten betalen. Daarom zeggen we, niet teveel tralala, wel meetbare resultaten. Bent u na 5 jaar niet meer tevreden, dan zorgen we er persoonlijk voor dat u een ander alternatief ter beschikking krijgt. Als het niet door ons kan geleverd worden, dan gaan we extern opzoek. Enkel het beste is goed genoeg.

Contacteer ons

Contacteer ons voor vrijblijvend advies of maak een afspraak wanneer u dat wenst. Hebt u vragen over facturatie? Ook dat wordt hier behandeld.

U kan ons steeds bereiken via:
+3226691513 of
sales@vbcloudsolutions.com

Hulp nodig

Onze support dienst is steeds bereikbaar van 9 tot 17 uur. Urgente situaties worden sneller opgenomen.

U kan ons steeds bereiken via:
+3226691513 of
support@vbcloudsolutions.com