Over ons.

voip

Future proof

VB Cloud solutions is een bedrijf ontstaan door 2 gepassioneerde ondernemers met jarenlange ervaring op het vlak van telecommunicatie. De echte ‘build your way up’ mentaliteit bracht dit bedrijf waar het momenteel staat. De ervaring die je opdoet ‘at the bottom’ wordt nog steeds toegepast, wat leidt tot een no-nonsense cultuur. Als we er niet van overtuigd zijn dat iets in uw voordeel zal uitdraaien, dan doen we het niet. Intussen telt VB Cloud Solutions een team van 8 mensen, waar we terecht fier op zijn. 

Méér nog, we durven zelf te garanderen dat we ook future proof zijn. We trekken de weide wereld in van Cloud Communications, en de meerdere facetten die daaraan verbonden zijn. Zo bieden we van voIP tot hosting en telecom aan. Dat maakt ons uniek op de markt omdat we de klant een all-in-one service partner kunnen geven.
Niko Vinck

Founder

Door onze verschillende achtergronden vullen we elkaar perfect aan binnen het VB team. Afgelijnde taken en goede protocollen zorgen ervoor dat we perfect weten wie wat doet. De klant moet iets geen 2x vragen. We proberen zelf te anticiperen. Dat lukt uiteraard niet altijd… Maar als het wel gebeurd heeft u nog altijd onze 24 uur garantie. (lacht)
Brandon Dimbala

Founder

Contacteer ons

Contacteer ons voor vrijblijvend advies of maak een afspraak wanneer u dat wenst. Hebt u vragen over facturatie? Ook dat wordt hier behandeld.

U kan ons steeds bereiken via:
+3226691513 of
sales@vbcloudsolutions.com

Hulp nodig

Onze support dienst is steeds bereikbaar van 9 tot 17 uur. Urgente situaties worden sneller opgenomen.

U kan ons steeds bereiken via:
+3226691513 of
support@vbcloudsolutions.com