Diensten.

voip

voIP

Bij VB Cloud Solutions verzorgen we uw telefooncentrale in de cloud. We tillen het letterlijk naar ’the next level’. Geen kopzorgen meer dat uw bedrijf niet bereikbaar is, geen nood meer aan heuse investeringen. We bezorgen u immers een lease-plan op maat van uw onderneming met support en ondersteuning zoals het hoort. Zowel kleine- als grote bedrijven gebruiken reeds onze VB Cloud Trunk Solution of onze VB Cloud PBX Solution.
U betaald wat u verbruikt
Altijd en overal beschikbaar
Automatische doorschakeling

Offline failover

Behoud uw bestaande nummers

Mogelijk met elke internet provider

service

Telecom

VB Cloud Solutions verzorgd ook internet en mobiele telefonie voor uw onderneming. We kijken samen met u welke plannen en tarieven u momenteel gebruikt en of het beter kan. Hoe dan ook adviseren we op maat van uw onderneming en uw behoeften. Wij bieden meerdere operator aan en hebben dus geen voordeel om operator x voordeel te geven indien dit niet zo is.
Abonnementen op maat
Onafhankelijk van operatoren
Uw persoonlijke account manager
webhosting

Cloud Solutions

Naast voIP en telecom diensten bieden we ook hosting, onderhoud en servicediensten aan. Net zoals het belangrijk is om bereikbaar te zijn via de telefoon, is het steeds belangrijker om ook bereikbaar te zijn online. Via uw website of webshop. VB Cloud Solutions is reeds 4 jaar actief in de wondere wereld van het webdesign en webdevelopment en heeft een sterke partner is huis met een groot portfolio. Zowel kmo’s als miljoenenbedrijven tekenen steevast voor goede service en opvolging.
Email hosting
Webhosting
De beste performantie
Dagelijkse én wekelijkse backups
Backups zowel onsite als offsite
Uptime monitoring
Gehost in een Belgisch datacenter
Monitoring & vulnerability tools
Maandelijkse nieuwsbrief

Contacteer ons

Contacteer ons voor vrijblijvend advies of maak een afspraak wanneer u dat wenst. Hebt u vragen over facturatie? Ook dat wordt hier behandeld.

U kan ons steeds bereiken via:
+3226691513 of
sales@vbcloudsolutions.com

Hulp nodig

Onze support dienst is steeds bereikbaar van 9 tot 17 uur. Urgente situaties worden sneller opgenomen.

U kan ons steeds bereiken via:
+3226691513 of
support@vbcloudsolutions.com